3 February 2014

2014: The Year Of Travels

Fotor0106175657
Fotor010619057
Fotor0125233524
Kuvat: We♥It

Vuosi 2014, tai oikeastaan sen ensimmäinen puolikas, tulee olemaan mulle matkojentäyteisempi kuin koskaan aiemmin.  Tän viikon torstaina suunnataan wanhojen risteilylle Tukholmaan ja samaiseen kaupunkiin palaan puolitoista viikkoa myöhemmin meidän perheen miesten kanssa. Molempia risteilyjä odotan jo kovasti, ihanaa päästä hetkeksi pois Suomen kamaralta. Vaikka se onkin "vain" Ruotsi, on silti aina ihanaa vaihtelua päästä edes päiväksi jonnekin muualle. 
Pääsiäisloman puolestaan vietän äidin ja mummun kanssa Roomassa. En ole koskaan aikaisemmin kyseisessä kaupungissa käynyt, mutta olen kuullut siitä pelkästään hyvää! Suunnitelmana on kierrellä Rooman katuja, katsella nähtävyyksiä, syödä hyvin ja totta kai mulla ainakin on mielessä myös shoppailu ;)
Ja kuten kuvastakin huomaa, kesä-heinäkuussa matkustan veljieni kanssa kolmeksi viikoksi Länsi-Australiaan! Mennään vierailemaan äidin serkun luona, ennen kuin hän luultavasti lopullisesti palaa takaisin Suomeen ensi jouluna. Tota matkaa ootan kyllä ehdottomasti eniten! Lentoja ei ole vielä varattu, joten tarkat päivätkään eivät vielä ole tiedossa, mutta ollaan alustavasti suunniteltu lähdön olevan muutaman päivän juhannuksen jälkeen. Tuon kolmen viikon aikana ajetaan Australian länsirannikkoa pitkin pohjoisesta etelään ja pysähdytään ainakin Broomessa, Monkey Miassa (delfiinejä!) ja Perthissä. Oon niiiiin innoissani!
SHARE:

3 comments

 1. Ei vitsi mitä kivoja matkoja sulla on tiedossa! Rooma + Tukholma on ihania, samoin Aussit vaikka en oo länsirannikolla käynytkään! :) Mäkin haluisin kesällä Tukholmaan, en oo käyny nyt monee vuoteen :D Ootan kovasti matkapostauksia!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, ootan noita reissuja niin kovasti! Ja matkapostauksia on varmasti tulossa ;)

   Delete
 2. Sulla on kyllä niin huippu matkoja tiedossa!<3

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig