15 February 2014

Vanhat 2014 - my look

Tässä tulee ensimmäinen vanhoihin liittyvä postaus, jonka tosin suosittelen skippaamaan jos mun naama tai puhelinkuvat ärsyttävät ;) Näissä kuvissa näkyy lähinnä mun tukkaa ja meikkiä, teen vielä myöhemmin sitten sellaisen yleispostauksen vanhoista sekalaisilla kuvilla varustettuna. Mun meikin ja tukan laittoi siis rakas tätini, joka on kyllä ihan mestari siinä mitä tekee! Kiitos vielä Iida :) 

a_2134808
Fotor0215141610

Melko tummilla silmämeikeillä ja vaaleanpunaisilla huulilla mentiin molempina päivinä. Meikki olin mun makuun juuri täydellinen, näyttävä muttei kuitenkaan liian tumma. Sen sijaan kampauksia mulla olikin kaksi erilaista. Torstaina hiukset oli puoliksi kiinni ja aukinainen osa kauniilla kiharoilla jotka tehtiin Iidan lämpörullilla. Mulle on nyt pari kertaa tehty kiharat tolla menetelmällä ja alkaa kyllä pikku hiljaa houkuttaa hommata sellaset itellenikin. Hiukset kihartuvat kuin itsestään sillä aikaa kun vaikkapa meikkaa. 

Fotor0215141444

Näissä yllä olevissa kuvissa puolestaan perjantain kampausta ja meikkiä. Alun perin olin ajatellut pitää hiukset perjantainakin osittain auki, mutta niin ne suunnitelmat muuttuu ja lopputulos olikin kihara sivunuttura. Oon kyllä todella tyytyväinen että laitettiinkin tukka kokonaan kiinni, koska kyllähän tossa nyt on sellasta ihan omaa fiilistä ja eleganttisuutta! Molemmissa kampauksissa hiusten seassa oli myös pieniä hiustimantteja, mutta ne ei nyt näissä kuvissa valitettavasti näy. Ne on itseasiassa ostettu melkein kolme vuotta sitten mun konfiskampausta varten, en voi uskoa että ne löytyi vielä :D Tässä kampauksessa pyörähdin myös vanhojen jatkoilla ja suht hyvin pysyi kampaus kasassa koko päivän ja illan. Toisaalta sen verran pinnejä ja lakkaa tuli parin päivän aikana käytettyä ettei mikään ihmekään. 

Olin kyllä todella tyytyväinen molempiin kampauksiin ja meikkiin eikä missään vaiheessa tarvinnut jännittää lopputulosta, sillä tiesin olevani osaavissa käsissä :) Toivottavasti mustakin kuoriutuu vuosien saatossa noin taitava meikkaaja ja hiusten laittaja!
SHARE:

5 comments

 1. Kauan sä pidit niit lämpörullii hiuksissa ? :) ja oot tosi kaunis :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne oli mulla ehkä about tunnin päässä :) Ja kiitos paljon!

   Delete
 2. vau miten kauniina oot ollut, ja sun kampaukset on aivan ihania! :))

  ReplyDelete
 3. Tosi kaunis meikki! :) Just sopivan näyttävä. Kampauksetkin ovat tosi upeita, mut mä tykkään ehkä enemmän tuosta nutturasta. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, munkin mielestä meikistä tuli juuri sopiva! :)

   Delete

Blogger Template Created by pipdig