19 February 2014

Stockholm

Maanantaina lähdettiin iskän ja poikien kanssa päivä Tukholmassa -risteilylle, josta kotiuduimme tänään aamupäivällä. Oli itseasiassa tosi hauskaa lähteä matkaan perheen miesten kanssa, vaikka se aluksi jostain syystä vähän mietityttikin.

a_2175077
a_2175110
a_2175116
a_2175151

Vaikka laivalla ei kauheasti tekemistä olekaan, saatiin me kuitenkin aika jotenkin kulumaan. Käytiin mm. syömässä italialaisessa Ella's-nimisessä ravintolassa, jossa söin kyllä varmasti elämäni oudoimman tonnikalasalaatin. Ajattelin kalan olevan sitä normaalia mitä salaateissa aina käytetään, mutta se olikin raakoina paloina ja muistutti pikemminkin sushia kuin salaattitonnikalaa. Eikä kyllä muutenkaan ollut mikään kehuttava makuelämys, oliviit ja anjoviksetkaan kun ei oikein kuulu mun suosikkeihin :D

Fotor021914371
a_2185176
a_2185184
a_2185189
Fotor021914359

Tukholmassa meitä oli vastassa ihana keväinen ja lämmittävä auringonpaiste, joka ei ikävä kyllä kestänyt koko päivää. Käveltiin ympäri vanhaa kaupunkia ja keskustaa, syötiin ja kahviteltiin ja sitten suunnattiinkin jo jalat väsyneinä takaisin laivaan. Tukholma on kyllä joka kerta yhtä kaunis kaupunki ja niitä kaikkia vanhoja rakennuksia jaksaisi katsella vaikka kuinka pitkään. Käveleminen ja rakennusten katselu on kuitenkin huomattavasti mukavampaa puuhaa hieman lämpimämmällä säällä, nyt nimittäin välillä tuuli todella kovaa ja kylmästi. 
a_2185207
a_2185222

Totta kai kierrettiin myös monet kaupat läpi, mutta mun mielen oli vallannut laivan tax freessä odotteleva löytö, joten en pystynyt kauppoja kierrellessä keskittymään mihinkään muuhun :D Tosta löydöstä lisää myöhemmin, sillä kyllähän se oli sitten takaisintulomatkalla kassalle kiikutettava.

a_2185251
a_2185230
a_2185239

Pakko sanoa että ymmärrän hyvin, miksei iskä ole noista laivamatkoista kauhean innoissaan. Eihän siellä laivalla nimittäin loppujen lopuksi ole mitään tekemistä, varsinkaan näin talvisin ja perheen kanssa matkustaessa. Mutta kun kerran ilmainen lahjakortti saatiin, niin eihän sitä nyt voinut hukkaankaan heittää. Kaiken kaikkiaan oli kyllä onnistunut reissu ja olen iloinen että lähdin mukaan, vaikka aluksi vähän epäröinkin.
SHARE:

12 comments

 1. Musta itse laivat on ihan karmeita :D Nimim. asuttiin Ruotsissa kolme vuotta ja ehdittiin kyllä kyllästyä niin perinpohjaisesti laivoihin kun käytiin Suomessa mökillä kerran kuussa :D Ens kesänä ois kyllä ihana päästä Tukholmaan + poikkeuksen laivojen karmeuteen tekee buffetti!

  Ihania kuvia sulla Tukholmasta, tykkäsin erityisesti viidenneks alimmaisesta! Matkakuume...:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No huhhuh, en ihmettele yhtään että tolla tahdilla on laivat alkaneet kyllästyttää :D Ja kiitos, toivottavasti pääset kesällä käymään Tukholmassa! :)

   Delete
 2. Just eilen puhuin ton miekkosen kanssa, että pitäis lähtee Tukholman risteilylle! Tää nostatti kyllä mun risteilykuumetta kovasti!!

  ReplyDelete
 3. Hyviä kuvia! Olis kiva päästä itsekin käymään Tukholmassa. :)

  ReplyDelete
 4. Blogistani löytyy Rooman matkavinkkejä, luin että olet sinne suuntaamassa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei loistavaa, täytyykin käydä tsekkaamassa! :)

   Delete
 5. Oi mitä ihania kuvia!! Tukholma on superkaunis paikka!:)

  ReplyDelete
 6. Kivoja kuvia! ♥ Tukholma on kyllä niin ihana, kesällä varsinkin!! :-)

  ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig