5 February 2014

Packing

Huh, vihdoin on koeviikko ohi munkin osalta! Tän jakson koeviikko oli mulle jotenkin paljon rankempi kuin aikaisemmat, vaikkei mulla ollut yhtään enempää kokeitakaan. Jokin siinä nyt vain tökki ja pahasti. Onneksi huomenna on suuntana Tukholma meidän koulun kakkosten kanssa, minireissu tulee varmasti kaikilla tarpeeseen! Tänään oonkin vähän pakkaillut tota matkaa varten (kauheasta vaatekriisistä kärsien) ja huomenna sitten heitän vielä ne viimeiset tavarat kassiin ennen lähtöä satamaan. Perjantaina aiotaan asiaankuuluvan aamiaisen jälkeen suunnata tyttöjen kanssa Gallerianiin shoppailemaan ja toivottavasti löydetäänkin jotain kivaa. Topshop ja Hollister ainakin jo huutelee mun nimeä, vaikka yleensä niistä tyhjin käsin lähdenkin. Vaikka mulla ei olekaan suunnitelmissa mitään hirmuista shopping spreetä, olisihan se totta kai kiva löytää edes jotakin kotiin vietäväksi. Muistaakseni Gallerianiin on auennut myös NYX:in pikkuinen putiikki ja sielläkin on ehdottomasti pyörähdettävä vähän kuolailemassa ;)


Tekniikka ei taaskaan ole mun puolella, sillä Flickr ei anna mun kirjautua sisään. Nämä kuvat lisäsin siis ihan vain suoraan bloggeriin, joten saattavat näyttää vähän erilaisilta kuin muut kuvat. Mun silmään nää on kyllä aikalailla samanlaisia kuin kaikki muutkin, mutta toivottavasti Flickr saa nyt asiansa kuntoon ja antaa mun seuraavalla kerralla kirjautua sisään.

Hyvää viikon jatkoa kaikille! :)
SHARE:

3 comments

Blogger Template Created by pipdig