1 February 2014

January favourites

a_2014385

Hyvää helmikuuta kaikille! Tammikuun tultua päätökseen, on taas aika kattoa että mitkä on ollut mun lempparituotteita vuoden ensimmäisen kuukauden aikana. Tällä kertaa suosikkituotteita ei ole kovin montaa, mutta kaikki on olleet kovassa käytössä koko tammikuun ajan.

a_2014392

Lumene CC-voide ja Benefit Porefessional-primer: Näihin kumpaankin oon ollut todella todella tyytyväinen! Primer tasoittaa ihon pintaa ja tekee siitä ihanan matan ja CC-voide puolestaan tasoittaa ihon sävyä aivan älyttömän hyvin. Melkein kaikki punaisuus mun kasvoissa on tiessään tän turbokaksikon käytön jälkeen.

a_2014402

The Body Shop Vitamin E Face Mist ja Bio-oil: Toi face mist on ollut aivan loistava nyt kylmempien pakkasten aikana, se nimittäin kosteuttaa ihoa todella hyvin. Suihkutan tota yhden suihkauksen koko kasvoille meikkaamisen jälkeen, jolloin se sekä kosteuttaa että kiinnittää meikin koko päiväksi paikalleen. Bio-oilia oon nyt käyttänyt kuukauden verran, aina välillä aamuin illoin ja välillä vain iltaisin. Levitän ja hieron tota pienen määrän otsalle ja kyllä musta näyttää siltä, että otsassa olevat arvet on tän kuukauden aikana haalentuneet! Vielä kyllä aion jatkaa tota "kuuria", sillä pakkaus lupailee parhaita tuloksia kolmen kuukauden käytön jälkeen.

a_2014411

English Tea Shop Christmas Collection: Joululahjapostauksessa taisinkin mainita että sain lahjaksi aivan tolkuttoman määrän teetä, ja tää kyseinen pakkaus paljastui yhdestä paketista. Ja ai että, tää on kyllä rakkautta♥ 12 eri makua, yhteensä 96 teepussia ja jokaikinen maistuu taivaalliselta. Joukossa on sekä hedelmäisiä, että mausteisia makuja ja tosiaan yksikään ei ole sellainen mistä en tykkäisi. Näiden ansiosta olen myös taas oppinut juomaan jotain muutakin kuin vihreetä teetä, sillä suurin osa näistä laaduista on rooibosta. Ja näiden kanssa ei tarvitse ihan heti murehtia loppumisesta, pärjään tällä varastolla kyllä pitkälle kevääseen :D


Ed Sheeran - I See Fire: Tää on ehdottomasti koko tammikuun lempibiisi! Oon kuunnellut tätä replaylla päivästä toiseen, enkä vieläkään oo kyllästynyt. Ed Sheeran on muutenkin aivan älyttömän hyvä, mutta jokin tässä biisissä on, että tykkään tästä vielä enemmän kuin muista hänen biiseistään. 

Sellaisia siis mun tammikuun lempparit, toivottavasti kaikilla on lähtenyt helmikuu hyvin käyntiin! :)
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig