8 February 2014

Fikastund

Nyt on kakkosten risteilyltä Tukholmasta kotiuduttu ja pakko myöntää että olo on tänään ollut hieman väsynyt. Hauskaa oli, mutta matkan aikana totesin taas, että mua ei vaan ole luotu bilettämään ja että todellakin tarvitsen riittävästi unta joka yö. Toisena iltana nimittäin päädyin aikaisin hyttiin ihan vain väsymyksestä johtuvan pahoinvoinnin takia. Koko reissun aikana otin ehkä about 15 kuvaa ja nekin tästä yhdestä ja samasta kahvihetkestä. Ehkä mä puolentoista viikon päästä saisin sitten vähän enemmänkin kuvamateriaalia kasaan :) Shoppailtuakaan ei kauheasti tullut, vaikka yritys olikin kova. Ainoat ostokset tein Ginasta ja NYX:iltä, mutta niistä varmaankin lisää myöhemmin.

a_2074536
A_2074532
a_2084560_edited-1

Ensi viikko tulee olemaan todella täynnä tapahtumaa, sillä maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona treenataan vielä viimeisiä kertoja vanhojen tansseja, torstaina ja perjantaina tanssitaan vanhemmille ja koululle ja keskiviikkoon mahtuu vielä italian ylppärikuuntelukin. Lisäksi torstaina on vanhojen illallinen ja perjantaina vielä jatkot. Ei ainakaan tule tylsää tai tekemisen puute!

SHARE:

2 comments

  1. Ihana Tää sun blogis!:) saanko kysyy et mitä kouluu käyt tai kun itse olen hakemassa suomeen lukion ulkomailta ja haluaisin jatkaa italian opiskelua :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos:) Käyn Tapiolan lukiota, mutta muistakin lukioista on mahdollista käydä meidän italian tunneilla :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig