17 February 2015

Favourite jeans

_1011022
_1011013
_1011002
_1010997
_1010995

Tällaisessa asussa pyörähdin eilen nopeasti Helsingissä. Mun pitäisi varmaan opetella taas käyttämään joitain muitakin housuja, noi BikBokin farkut on nimittäin mun jalassa aivan liian usein. Mutta minkäs sille mahtaa että ne ovat juuri ne lempparifarkut. Nää on ollut mulla ahkerassa käytössä koko syksyn ja talven ja vieläkin ne näyttää hyviltä, eli voin kyllä suositella BikBokin farkkuja! Toi laukku puolestaan on jäänyt huomattavasti vähemmälle käytölle sen jälkeen kun ostin Longchampini viime keväänä Roomasta. Ostin tän laukun muutama vuosi sitten Virosta Mulberryn Alexa -korvikkeeksi ja käytinkin sitä pitkään ahkerasti, mutta nyt viime aikoina on käyttö tosiaan jäänyt melko vähäiseksi. Nyt kuitenkin kaivoin laukun pitkästä aikaa esiin ja muistin taas kuinka paljon mä tosta tykkäänkään! Toi on mun mielestä hyvin samantapainen kuin Mulberryn Alexa ja toimiikin siis hyvänä vaihtoehtona sille. Haaveena mulla on kyllä joskus saada ihan aito Alexa olalle keikkumaan ;)
SHARE:

4 comments

Blogger Template Created by pipdig