21 February 2015

My five favorite blogs

Rakastan blogeja, enkä tiedä parempaa tapaa aloittaa päivä kuin blogeja lukemalla. Blogeista saa niin ihanan paljon inspiraatiota niin pukeutumiseen, sisustamiseen, ruuanlaittoon kuin opiskeluunkin. Omalla lukulistallani on monen monta blogia, mutta tässä tulee nyt viisi suosikkiani!

sarasays
Saran blogia oon nyt lukenut jonkin aikaa ja tää kyllä nousi heti suosikkien joukkoon. Saran blogissa on paljon kauniita kuvia ja tykkään aivan älyttömästi Saran tyylistä! Kaiken lisäksi Sara vaikuttaa ihan mielettömän mukavalta tytöltä ja jaksaa aina vastata kommentteihin. 

Kenzas
Kenzan blogissa tykkään eniten siitä, että hän postaa monta kertaa päivässä. Postaukset ovat monesti lyhyempiä, mutta niitä tosiaan tulee useammin. Mun mielestä on myös hienoa, kuinka maanläheiseltä ja helposti samaistuttavalta tyypiltä Kenza vaikuttaa, vaikka hänen bloginsa onkin yksi Ruotsin suosituimmista. Kenzalla on myös aivan mieletön tyyli, ja vaikka jotkut hänen asuistaan ovatkin sellaisia, joita en itse päälleni laittaisi, saan hänen asukuvistaan silti paljon inspiraatiota. 

kayture
Kayture-blogikin nousi kertaheitolla yhdeksi suosikeistani. Rakastan Kristinan kirjoitustyyliä ja hiljattain blogiin on alkanut myös ilmestyä #Kaytips-postauksia, jotka ovat Fiona Zanetin käsialaa. Kristina kiertää tiiminsä kanssa maailmaa erilaisissa muotitapahtumissa ja blogissa päästään kurkkaamaan näihin tapahtumiin ja nähdään Kristinan upeita asuja. Blogin kuvat ovat aivan upeita, monesti kuin suoraan jonkin muotilehden sivuilta. Kristina vaikuttaa myös todella ystävälliseltä ja sydämelliseltä tyypiltä, johon olisi todella mukava tutustua. 

josecret
Johannan blogiakin on tullut seurattua jo jonkin aikaa ja tän blogin parasta antia ovat ehdottomasti kuvat. Jaksaisin katsella Johannan ottamia kuvia vaikka kuinka pitkään, sillä niissä on kaikissa jotenkin niin ihana tunnelma. Johannalla on myös todella kiva tyyli, jota pääsee ihailemaan asukuvien välityksellä. Johanna postaa todella monipuolisesti ja blogissa onkin niiden asukuvien lisäksi postauksia kauneudenhoidosta ja hyvinvoinnista, reseptejä ja sitten ihan niitä perinteisiä kuulumisiakin.

cathinthecity
Norjalaisen Cathrinen blogia lukiessa ei voi kuin inspiroitua. Kuvat ovat kauniita ja valoisia ja asut naisellisia. Kaiken lisäksi kuvissa vilahtaa aina välillä Cathin Bella-koira, johon ei voi kuin ihastua. Cathrinesta saa todella mukavan ja maanläheisen kuvan ja hänkin jaksaa ahkerasti vastata kommentteihin. Cath kirjoittaa suorasanaisesti asioita kaunistelematta, eikä pelkää postata snapchat-kuviaankin blogiin. Blogi on monipuolinen ja odotankin aina innolla uusia postauksia.
SHARE:

4 comments

 1. Oh yes Kenza is the best! And Kayture I like too, the others I don't know but I have to visit them :)

  Great post !

  Greetings from
  http://ola28.blogspot.de/

  ReplyDelete
  Replies
  1. I definitely recommend checking out the other ones too, they're great! :)

   Delete
 2. I can't understand a word but thank you so much for including me in this list, haha! Love you!! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha, yeah I wrote this way before I started to translate my posts in English :D Basically all I'm saying is that your blog rocks! ;)

   Delete

Blogger Template Created by pipdig