5 February 2015

London Haul

Vielä on kolmannen eli viimeisen Lontoo-päivän postaus jäljellä, mutta ajattelin nyt kuitenkin tässä välissä tulla esittelemään nää mun muutamat ostokset, jotka reissusta tarttui mukaan. Kaikki ostokset on oikeastaan sellaisia, jotka on ollut mun ostoslistalla jo pidemmän tai sitten vähän lyhyemmän aikaa, eli oon kyllä ihan supertyytyväinen kaikkiin Lontoosta ostamiini juttuihin! Mukaan ei tarttunut oikeastaan mitään turhaa. Osa näistä ostoksista on jo päässyt käyttöönkin, mutta osa odottelee vielä mm. parempia säitä ja kuivempia teitä. 

P1240009

Ylipolvensaappaat - Next
Hattu - Primark

P1240024

Flanellipaita - Primark
Yöpuvun shortsit - Victoria's Secret

P1240054

Konjac-sieni - Selfridges
Beautyblender - Selfridges
Collection Lasting Perfection -peiteaine - Boots
Bourjoirs Paris aurinkopuuteri ja highlighter -duo - Boots
SHARE:

2 comments

  1. Voi, ihania ostoksia!! Varsinkin noi saappaat<3 tollaisista mäkin oon jo pitkään unelmoinut...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :) Mäkin olin jo pitkään himoinnut tollasia ja oon ihan superiloinen että vihdoin löysin!

      Delete

Blogger Template Created by pipdig