1 February 2015

January Favourites

Hyvää helmikuuta! Tammikuu on yleensä se vuoden kaikista ikävin kuukausi, kun joulu ja uusi vuosi on juhlittu ja on aika palata tavallisen arjen pariin. Sen takia tammikuu tuntuu myös usein todella pitkältä kuukaudelta, mutta tämä vuosi oli kyllä poikkeus sen suhteen! Toisaalta tammikuussa oli mm. Lontoon-matka, joka varmasti osaltaan vaikutti siihen että aika tuntui menevän todella nopeasti. Myös koko ajan lähenevät ylioppilaskirjoitukset ja niihin lukeminen saavat ajan kulumaan jotenkin nopeasti, vaikka sanotaankin että aika rientää kun on hauskaa, enkä mä tosta lukemisesta oikein voi sanoa nauttivani. Nyt kuitenkin helmikuun ensimmäisen päivän kunniaksi taas viime kuun suosikit!

P1310005
P1310019

Argan Care shampoo ja hoitoaine & Molton Brown suihkugeeli: Mulla on nyt pari viikkoa ollut käytössä nämä Argan Caren shampoo ja hoitoaine ja hiukset ovat kyllä ehdottomasti tuntuneet pehmeämmiltä aikaisempaan verrattuna. Kuten nimestäkin voi päätellä nää tuotteet sisältää argan öljyä, joka syväkosteuttaa hiuksia. Nää tuotteet tekee mun takkutukastakin helposti kammattavan ja silkkisen tuntuisen. Jostain syystä nää saa myös mun luonnonkiharan tukan kihartumaan paremmin ja nätimmin. En tiedä mistä kihartuminen johtuu, mutta en kyllä valita!
Molton Brownin suihkugeeli on ollut mulla oikeastaan jokapäiväisessä käytössä joulusta lähtien. En muista enää geelin tuoksun nimeä, mutta se on jotenkin todella ylellinen ja hienostunut. Tää pieni suihkugeelipallo on myös kestänyt jo pitkään ja edelleen on jonkin verran jäljellä, sillä pienikin määrä vaahtoaa todella hyvin. Tuoksukin on sen verran voimakas, ettei tuota ihan kauheasti kerralla viitsi laittaa.

P1310029

Real Techniques poskipunasivellin & The Body Shop Coconut Lip Butter: Sain tytöiltä joululahjaksi pitkään himoitsemani Real Techniquesin meikkisivellinpakkauksen, ja vaikka kaikista pakkauksen siveltimistä tykkäänkin, on tää poskipunasivellin noussut ehdottomaksi suosikiksi. Sivellin on ihan unelmapehmeä ja täydellisen muotoinen poskipunan levittämiseen. Tän avulla puna on helppo levittää tasaisesti ja lopputulos näyttää luonnolliselta. 
The Body Shopin huulirasva kookosen maussa on ollut myös ahkerassa käytössä viime aikoina. Mulla on aiemminkin ollut joitakin The Body Shopin huulirasvoja, joista oon tykännyt todella paljon ja niin myös tästä. Tää kosteuttaa huulia monen tunnin ajan ja tuoksuu ihan kesältä kookosen ansiosta. Nää huulirasvat on myös todella riittoisia, joten tää tulee varmasti kulkemaan mun matkassa vielä pitkään. 
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig