23 February 2015

Four snapshots

P2020008

Oon viime aikoina innostunut taas kynsien lakkailusta. Lakat kynsissä tekee olosta edes vähän huolitellumman kun muuten hengailen enimmäkseen vain kotona mahdollisimman mukavat vaatteet päällä, ilman meikkiä tai korkeintaan minimaalinen meikki naamassa ja hiukset top knotilla.

P2080035

Mulle tuli viime syksynä kauhea hinku tällaisiin korviksiin, mutten sitten kuitenkaan saanut koskaan ostetuksi. Nyt jokin aikaa sitten äiti tuli yhtenä päivänä mun huoneeseen näiden kanssa ja kysyi, että eikös nää ollut sellaiset mitkä sä halusit. Ihana äiti oli kauppareissullaan nää bongannut ja ostanut sitten mulle <3

P2090037

Lähinnä tältä mun päivät on nyt muutaman viikon ajan näyttäneet ja vielä pitäisi kuukauden verran jaksaa ennen kuin lukiokirjat vaihtuu pääsykoekirjoihin. Ruotsin ja yhteiskuntaopin kirjoja on siis tullut kahlattua läpi oikein urakalla, mutta lohduttaudun sillä, että kerran se vaan kirpasee. Kaiken lisäksi tää on loppujen lopuksi lyhyt aika mun elämästä, joten voin hyvin käyttää ajan opiskeluun ja siihen, että oikeasti teen parhaani ylioppilaskirjoitusten suhteen.  

P2210052

Äiti on ostanut meille kotiin kevään ensimmäiset tulppaanit. Tulppaanit on se kukka, josta mulle tulee eniten kevätfiilis, sillä usein esimerkiksi mun synttäripöydässä komeilee tulppaanikimppu. Tää siis tarkoittaa sitä, että kevät ei tosiaan ole enää kaukana ja vaihtuuhan maaliskuukin jo tällä viikolla!
SHARE:

4 comments

 1. I’m in love with your blog! It was so interesting to read your posts and also I’d like to say that you have beautiful photos! I’ll be happy to see you in my blog!)
  p.s. new post - how I met Victoria Beckham http://www.dianacloudlet.com/2015/02/victoria-beckham-zip-pouch-met-victoria-beckham.html

  Diana Cloudlet
  http://www.dianacloudlet.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much for your lovely comment, I'm glad you like my blog! :)

   Delete
 2. Ihan hurjasti tsemppiä lukemisiin!! ♥ Mitä aineita oot aatellut kirjoittaa? :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon <3 Nyt keväällä mulla on äikän lisäksi ruotsi ja yhteiskuntaoppi :)

   Delete

Blogger Template Created by pipdig