7 February 2015

London Diaries: Day III

Tässä viimeinen Lontoo-postaus meidän kolmannelta eli viimeiseltä päivältä. Suunnattiin tosiaan iltapäivällä lentokentälle ja kotia kohti, mutta ennen lähtöä oli vielä hyvin aikaa kierrellä kaupungilla.

P1230139
P1230135
P1230134
P1230136

Vaikka olin jo pariin kertaan ennen tätä reissua Lontooseen matkustanut, en kuitenkaan ollut käynyt Harrodsilla kuin vain ihan nopeasti pyörähätämässä. Tällä reissulla päätin kuitenkin lähteä tutkimaan tuota tavarataloa ihan kunnolla ja paljonhan siellä olikin nähtävää! 

P1230142
P1230143
P1230148
P1230144
P1230147
P1230152

Kuvia en kehdannut ottaa muualla kuin ruokaosastolla ja sen takia melkein kaikki kuvat ovatkin erilaisita myynnissä olleista herkuista :D Ruokaosastolla tuli kyllä kierreltyä ihmettelemässä jonkin aikaa, mutta sen lisäksi kiertelin myös vaate-, kenkä- ja kosmetiikkaosastoilla. Erityisesti mieleen jäi yhteen kerrokseen tehty Shoe Heaven, joka todella oli kuin taivas. Esillä oli toinen toistaan kauniimpia kenkiä kaikilta kuviteltavissa olevilta kenkiä valmistavilta merkeiltä! Oisin voinut raahata sieltä kaikki kengät mukaani jos budjetissa vain olisi ollut mm. Pradojen mentävä aukko ;) 
Harrods on aivan valtavan kokoinen tavaratalo ja pariin kertaan tulikin sellainen olo, että missäköhän päin sitä nyt ollaan ja mistä pääsee ulos. Onneksi siellä on selkeät opasteet, joissa kerrotaan mistä pääsee mihinkin, joten suunnistaminen on loppujen lopuksi melko helppoa. 

Iltapäivällä koitti sitten aika sanoa Lontoolle hyvästi (ainakin toistaiseksi) ja suunnata takaisin Suomeen. Koettiin pieniä jännitysmomentteja kun junamatka Gatwickille kestikin pidempään kuin mun junamatka sieltä kaupunkiin, ja jännitettiin että ehditäänkö kentälle ajoissa. Hyvin kuitenkin ehdittiin ja lentokin lähti hieman myöhässä. Kaiken kaikkiaan oli ihan mahtava reissu ja oli kivaa matkustaa vaihteeksi iskän kanssa. Me ei yleensä vietetä kauheasti aikaa kahdestaan, joten senkin puolesta oli vähän erilainen matka. Lontoo on kyllä sellainen kaupunki, jonne lähtisin koska tahansa uudestaan! 
SHARE:

4 comments

  1. Sulla on ihana blogi!:) Olen eksynyt tänne joka kerta toisen blogin kommenttien kautta, enkä ymmärrä miksen ole lisännyt tätä luettavien blogien listalle! Kauniita kuvia:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos paljon ihanasta kommentista <3

      Delete

Blogger Template Created by pipdig