7 March 2015

California Shopping List

Tasan kolme viikkoa lähtöön! Mulla alkaa matkakuume lisääntymään päivä päivältä, mutta vielä olisi ne ylioppilaskirjoitukset hoidettava kunnialla, ennen kuin voin tosissani alkaa fiilistelemään matkaa ja suunnittelemaan pakkaamista. Pientä Kalifornia-ostoslistaa oon kuitenkin ehtinyt jo tekemään ja tässä tulisikin katsaus siihen.
California Shopping List
♥ Mun mielestä farkkuja ei voi koskaan olla liikaa ja tarkotuksena olisikin etsiä rapakon toiselta puolelta valkoiset ja repaleiset farkut, sillä kumpiakaan ei mun vaatekaapista vielä löydy.
♥ En yksinkertaisesti malta odottaa että pääsen Jenkkien kosmetiikkatarjonnan keskelle! Essien valkoinen kynsilakka on ainakin ostoslistalla ja sen lisäksi aion katsastaa myös muun muassa NYX:in, Revlonin ja CoverGirlin tarjonnan.
Oon nyt jo monta vuotta kuunnellut Youtubereiden hehkutusta Bath&Bodyworksin ihanilta tuoksuvista kynttilöistä, joten jokin pieni tuoksukynttilä olisi tarkoituksena tuoda mukana Suomeen. 
Victoria's Secretin bikinit houkuttelee mua aika tavalla, mutta saa nähdä raaskinko sitten kuitenkaan maksaa bikineistä niin montaa kymppiä. Toisaalta ne varmasti kestäisivät käytössä pidempään kuin vaikkapa H&M:n ja Ginan biksut, jotka saa heittää pois melkeinpä heti yhden kesän jälkeen. 
Viimeiseksi se kaikkein suurin ja tärkein ostoslistalla oleva juttu, nimittäin ylioppilasmekko. Päätettiin äidin kanssa jo matkaa varatessa, että yritetään etsiä reissusta mulle mekko ylioppilasjuhliin. Tän kanssa ei kuitenkaan oteta mitään stressiä, vaan jos mekkoa ei Kaliforniasta löydy, niin sitten turvaudutaan ihan Suomen tarjontaan. Mitään tarkkoja kriteerejä mulla ei mekolle oikeastaan vielä ole, mutta valkoinen tuntuisi värinä aika sopivalta. 

Sellaisia juttuja siis mun matkaostoslistalla. Nähtäväksi jää, löydänkö reissusta lopulta suunnittelemiani juttuja, vai tuunko kotiin ihan toisenlaisen saaliin kanssa.
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig