13 March 2015

Morning routine

Mun päivät alkaa yleensä aina samalla tutulla tavalla. Toki nyt kun ei koulua enää ole, on mun aamurutiinikin muuttunut hieman siitä mitä se oli silloin, kun piti herätä kouluun menoa varten. Nykyään mun aamut kyllä koostuu ihan samoista elementeistä kuin silloinkin, mutta järjestys on vain vähän muuttunut ja teen kaiken hieman rauhallisempaan tahtiin. Tältä siis näyttää mun aamut!

P3120005

Vaikka nukkuminen onkin ihanaa, en silti tykkää tuhlata siihen puolta päivistäni, vaan mulla on näin lomalla ja viikonloppuisinkin herätyskello soimassa yhdeksältä. Siihen aikaan herätessä tuntuu että on saanut nukkua pitkään, mutta aamua on silti vielä reippaasti jäljelläkin. Kellon soitua en jää enää sänkyyn makoilemaan, vaan nousen samantien ylös, sillä jos jäisin vaikkapa selailemaan Instagramia sänkyyn, en pääsisi ylös vielä pitkään aikaan. 

P3120016

Heti herättyäni suuntaan vessan kautta kahvin keittoon ja aamiaisen tekoon. Olin tammikuun viimeisistä päivistä asti maaliskuun alkuun kokonaan ilman kahvia, mutta nyt aamukahvi ja satunnaiset iltapäiväkahvit on taas osa mun päiviä. Kyllä se aamu vaan tuntuu niin paljon paremmalta kun saa kupin kuumaa kahvia käteen. 

P3120035
P3120029

Tässä vaiheessa mä hoidan sen pakollisen joka-aamuisen Instagramin selaamisen. Kahvia hörppiessä ja aamupalaa syödessä tulee käytyä läpi yön aikana IG-feediin päivittyneet uudet kuvat ja luettua myös uusimmat blogipostaukset. Rakastan tätä hetkeä aamussa, kun voi rauhassa juoda kahvia ja lukea lempiblogeja. 

P3120040

Aamupalan ja -kahvin jälkeen suuntaan taas kylppäriin hammas- ja kasvopesulle. Pelkän hampaiden pesun lisäksi käytän aamuisin myös suuvettä ja hammaslankaa, jotka saa suun tuntumaan ihan superpuhtaalta ja raikkaalta. Aamuisin pesen kasvot Neutrogenan puhdistusgeelillä, jota yritän nyt kuumeisesti käyttää loppuun että saan hyvän syyn ostaa uuden putsarin :D Koko mun ihonhoitorutiinista voi lukea täältä! 

P3120061

Seuraavaksi aamurutiinissa on vuorossa meikkaaminen. En kuitenkaan käytä meikkiä joka päivä, vaan vain silloin jos mulla on päivälle jotakin sellaista ohjelmaa, joka edellyttää kotoa poistumista. Muuten annan ihon hengittää ja skippaan meikkaamisen kokonaan.

P3120070

Lopulta on aika aloittaa se aktiviteetti, josta mun päivät on viime viikkoina enimmäkseen muodostuneet, eli lukeminen. Molemmat äikän kokeet on nyt takanapäin, mutta vielä olisi maanantaina vuorossa ruotsi ja perjantaina yhteiskuntaoppi ja sitten on koko ylppärikoitos munkin osalta vihdoin ohi! 
SHARE:

5 comments

 1. Wow! Your blog is so beautiful, honey! Great post!
  Have an amazing weekend!
  <3
  http://theshimmeroflife.blogspot.de

  ReplyDelete
 2. Oh, I think a changed routine is always a challenge :)
  Thank you for your kind words on my blog. You have an amiable blog and now I wonder if you are interested in following each other?
  xx from Germany/Bavaria, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sorry, I don't follow on request :) But thanks!

   Delete
 3. Looks amazing, love it! x

  www.thestylishcupcake.com

  ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig