11 March 2015

My five minute face

P3110005

Vaikka rakastankin meikkejä ja meikkaamista, tulee mulle välillä sellaisia päiviä kun en vain yksinkertaisesti jaksa panostaa meikkiin muutamaa minuuttia enempää. Sellaisina päivinä kun meikkivoiteen tai luomivärien levittäminen tuntuu ylitsepääsemättömän raskaalta turvaudunkin tähän supernopeaan ja helppoon meikkiin, jonka tekemisessä ei kauaa nokka tuhise. Tää meikki toimii hyvin myös silloin, jos pitää lyhyellä varoitusajalla lähteä johonkin, eikä ole aikaa alkaa säätämään rajauksien tai korostuspuuterin kanssa. 

P3110039

Aloitan meikkaamalla tummat silmänaluset piiloon Garnierin roll-on peiteaineen avulla. Jo pelkästään tummien silmänalusten peittäminen tekee kasvoista heti paljon pirteämmän näköiset ja olokin tuntuu heti paremmalta kun peilistä ei katso zombie-silmät. Muut ihon virheet, kuten arvet ja punoittavat kohdat, peitän Collectionin Lasting Perfection -peiteaineella.

P3110059

Kun kaikista selvimmät ja näkyvimmät ihon virheet on saatu peitettyä, siirryn silmiin. Laiskoina meikkauspäivinä silmämeikki syntyy vain ripsientaivuttimen ja ripsivärin avulla. Tää on se kohta, jolla on mun mielestä kaikista suurin merkitys, sillä olo on välittömästi huolitellumpi ja katsekin kirkkaampi kun ripsissä on vähän väriä. Silloin kun en jaksa ottaa käyttöön kunnollista kulmaväriä tai -kynää, käytän pelkästään tätä Lumenen kulmavahaa. Vaha antaa vähän väriä kulmille ja pitää karvat siistinä ja paikallaan.

P3110108

Lopuksi vielä huulirasvaa huulille ja superhelppo pikameikki on valmis!
SHARE:

2 comments

 1. Does it really work the Garnier roll on anti dark circles? I've always wanted to know if it really really works haha.
  I have a fashion blog too!
  http://Thestylestash.com

  xx
  Rafaella Nicoletti

  ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig