1 March 2015

February Favourites

P2280001

Hyvää maaliskuuta! Tänä vuonna maaliskuussa tapahtuukin paljon kaikkea kun on ylioppilaskirjoitukset ja ihan kuun lopussa Jenkkeihin lähtö ja mun 19-vuotissynttärit. Ennen kuin maaliskuu pääsee kunnolla käyntiin, on kuitenkin taas viime kuun suosikit -postauksen aika. Suurin osa helmikuusta tuli vietettyä kotona neljän seinän sisällä, minkä vuoksi suosikkejakaan ei ehtinyt kovin montaa muodostumaan. Halusin kuitenkin kirjoittaa näistä muutamasta tuotteesta, jotka olivat helmikuun aikana käytössä. Nää tulikin itse asiassa kaikki hankittua Lontoosta, eli hyviä kosmetiikkavinkkejä jos on sinne päin maailmaa suuntaamassa :) 

P2280018

Konjac French Green Clay Facial Puff Sponge: Yksi aamu Lontoossa blogeja lueskellessani törmäsin Jennin blogissa tähän kasvojenpesusieneen. Mielestäni tää kuulosti lupaavalta ja ajattelinkin että tätä olisi hauska kokeilla. Selfridgesillä tää sitten tuli mua vastaan ja päätin samantien napata sen kassan kautta mukaan. Tää vihreä sieni on tarkoitettu seka-/rasvaiselle iholle ja lupaa pienentää ihohuokosia ja tehdä muutenkin ihosta puhtaamman ja paremman näköisen. Sieni kostutetaan ensin vedellä, minkä jälkeen sillä hierotaan kasvoja joko yksinään tai kasvojenpuhdistusaineen kanssa. Oon nyt siis noin kuukauden verran käyttänyt tätä sientä aamuin illoin, enkä muista milloin viimeksi mun iho olisi ollut näin hyvässä kunnossa! Kasvojenpuhdistusaineen kanssa tällä myös lähtee meikit tosi tehokkaasti ja vanulappu jää puhtaan valkoiseksi aina tän käytön jälkeen. 

P2280038

Collection Lasting Perfection Concealer: Tää peiteaine oli mun haluan kokeilla -listalla monta vuotta, sillä olin pitkään kuunnellut Youtuben beauty gurujen kehuvan tätä. Nyt vihdoin pääsin Bootsin shoppailemaan ja suuntasin samantien Collectionin osastolle ja etsin tän käsiini. Tää on aivan loistava tuote ja hintakin on alle viisi puntaa! Tää peittää todella hyvin ja myös pysyy paikoillaan koko päivän. En siis yhtään ihmettele miksi niin monet tätä kehuvat, hinta-laatu-suhde on nimittäin todellakin kohdallaan! Ainoa harmi tässä on se, että valitsin ehkä kuitenkin itselleni hieman liian tumman sävyn, mutta siitä en voi syyttää kuin itseäni.

P2280046

BeautyBlender: Tässä toinen tuote, joka oli mun ostoslistalla siitä asti kun tää alkoi eri Youtube-videoissa näkyä. Nyt mä sitten vihdoin sain tän ostettua enkä voi kun harmitella, ettei tullut hankittua aikaisemmin! Tällä meikkivoide levittyy todella tasaisesti ja lopputulos on luonnollisen näköinen. Suipolla päällä on helppo levittää meikkivoidetta hankalimmille alueille, kuten nenänpieliin ja silmänalusille, ja pyöreällä päällä puolestaan poskille ja otsalle. Nestemäisen meikkivoiteen lisäksi oon levittänyt tällä bareMineralsin "kiinteää" meikkivoidetta ja siihenkin hommaan tää on ollut ihan loistava. Voin ehdottomasti suositella kaikille muillekin mattimyöhäisille, jotka eivät BeautyBlenderiä ole vielä kokeilleet!
SHARE:

1 comment

Blogger Template Created by pipdig