17 February 2014

Vanhat 2014

a_2134861
a_2134769
a_2134875
Fotor021615239
a_2134794

Vielä muutama sekalainen kuva vanhoista. Itse asiassa otin ton parin päivän aikana aika vähän kuvia, mikä näin jälkeenpäin harmittaa aivan älyttömästi. Ois ollut ihanaa ikuistaa toi päivä lähes jokaista hetkeä myöten. Tanssit sujuivat kuitenkin kokonaisuudessaan ihan hyvin, mitä nyt pieniä mokia sattui siellä täällä, mutta nehän vain kuuluvat asiaan ;) Pieni mekkokriisi iski myös kesken päivän, tajusin nimittäin että pukuni helma oli liian pitkä ja astuin itsekin välillä aika pahasti sen päälle. Jollain ihmeen kaupalla mekko on kuitenkin edelleen täysin ehjä! Torstain tanssien jälkeen suunnattiin koko porukka syömään Katajanokan Kasinolle, joka oli aivan älyttömän hieno paikka, eikä ruoassakaan valittamista ollut. Illallisen jälkeen lähdettiin kaikki väsyneinä kotiin nukkumaan, jotta perjantaina oltaisiin virkeinä juhlapuvuissa koululla. Uskallan kyllä väittää, ettei kukaan kovin virkeä ollut, mutta ykkösten tapakasvattaminen oli väsymyksestä huolimatta hauskaa puuhaa ;) Perjantaina iltapäivällä tanssittiin vielä omalle ja entiselle koululleni, jossa siis vanhat järjestettiinkin. Vastustelusta huolimatta sain molemmat veljeni tanssimaan kanssani hakuvalssit ja oltiin kyllä varmasti melkoinen näky lattialla heiluessamme :D
On jotenkin vaikea uskoa että nyt vanhat ovat sitten ohi. Koko jakson ajan treenattiin kolme kertaa viikossa ja vanhoista puhuttiin lähes joka päivä, joten olo on jotenkin tyhjä kun ei olekaan enää mitä jännittää tai tanssiaskeleita joita miettiä. Ehkä mä alan vaikka pikku hiljaa suunnittelemaan sitä penkkariasua, jonka vedän päälleni vuoden päästä ;) 
SHARE:

10 comments

 1. Voi miten kaunis mekko sulla!

  ReplyDelete
 2. Todella upeita pukuja kaikilla! :)
  Vanhojentanssit on kyllä päivä, jonka muistaa aina. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, ja vielä kaikilla ihan oman näköisetkin :) Ja voin kyllä uskoa että itekin tuun muistamaan ton päivän vielä vuosienkin päästä!

   Delete

Blogger Template Created by pipdig