19 February 2015

Empties

P2180054
P2180049

Aina välillä Youtubessa tulee vastaan näitä product empties -videoita, joissa beauty gurut esittelevät tuotteita, jotka he ovat viime aikoina käyttäneet loppuun. Itse tykkään kyseisistä videoista jostain syystä todella paljon ja sen takia ajattelinkin toteuttaa postauksen samalla idealla blogiinkin. Tässä siis mun lähiaikoina loppuun käyttämiäni kosmetiikkatuotteita!

P2180058

Bio-Oil oli käytössä pitkään ja oonkin siitä muutamaan kertaan aikaisemminkin kirjoitellut, mutta nyt muutama päivä sitten sain pullosta viimeisetkin öljyt ulos. Mä oon kyllä ollut tähän öljyyn todella tyytyväinen ja oon huomannut selkeän eron kasvojen arvissa tän käytön myötä. Ajattelin kuitenkin, etten ainakaan ihan heti osta uutta pulloa, vaan käytän muita kosteusvoiteita välillä. Jos arvet alkavat erottumaan taas selkeämmin niin sitten kyllä otan Bio-Oilin taas avuksi.
Victoria's Secretin vartalorasvakin loppui jonkin aikaa sitten, mikä kyllä surettaa vähän vieläkin :D Tää rasva oli todella paksua ja kosteutti ihan mielettömän hyvin. Levityksen jälkeen iholle jäi ihana samettinen tunne ja aivan älyttömän hyvä tuoksu, joka pysyi iholla melko pitkään.

P2180067

Sain vihdoinkin sudittua viimeiset aurinkopuuterin rippeet kasvoille tästä Wet'n'Wildin aurinkopuuterista. Tää oli mun ensimmäinen aurinkopuuteri koskaan ja taisin ostaa tän sinä kesänä kun menin seiskalle. Eli monta vuotta tuli tuota kyllä käytettyä! Tosin valtavan kokonsa ansiosta ei olekaan mikään ihme, että tästä riitti niin pitkäksi ajaksi. Tässä aurinkopuuterissa oli sekä vaaleampaa ja tummempaa sävyä, joita sekoittamalla sai aika hyvän värin kasvoille. Ei liian tumma, mutta kuitenkin sellainen josta oli jotain hyötyäkin. Jos tätä enää edes valmistetaan, voin kyllä suositella, sillä hinta-laatu-suhde on mun mielestä kohdallaan.
Tää Lumene Natural Coden peitekynäkin on ties kuinka vanha, mutta nyt päätin heittää sen pois, sillä teroituksen jälkeen koko kynän rippeet olisi uponnut tuonne korkkiin. Käytin tätä epäpuhtauksien peittämiseen ja siinä hommassa tää kyllä ajoi asiansa hyvin. Kynästä oli helppo laittaa peiteainetta suoraan iholle ja sen jälkeen sen sai helposti häivytettyä sormin. Peittävyys oli melko hyvä ja tää myös pysyi paikoillaan pitkään ilman lisäilyä.

P2180073

Viimeiseksi ne tuotteet, joiden loppumien harmittaa mua eniten. Rakastan ripsivärejä ja nää kolme on kyllä olleet ihan mielettömän hyviä! Benefitin They're Real on varmaankin mun lempparein ikinä, se erottelee ja pidentää ripset paremmin kuin mikään muu mun kokeilema ripsiväri. Maybellinen ripsarit kuuluu myös mun suosikkeihin ja ne on mun mielestä ihan todella hyviä hintaansa nähden. Oon muutamaa kokeillut ja tykännyt kaikista! Mun tekisi mieli ostaa ja kokeilla paria uutta Maybellinen ripsaria, mutta oon päättänyt pitää ostoslakon Kalifornian matkaan asti. Sieltä kyllä varmasti tarttuu taas ainakin yksi uusi ripsiväri ja muitakin meikkejä mukaan kun pääsen pyörimään mm. Sephorassa ja Targetissa. Ei muuten ole siihenkään matkaan enää kuin vähän päälle kuukausi aikaa, ihan hullua miten nopeasti tää aika kuluu!
SHARE:

2 comments

  1. Oi kuinka kivoja kuvia täällä blogissa, jotenkin ihanan pirteä olo sun blogissa! :-) Ihanan ihana kokonaisuus :)

    Mukavaa sunnuntaita <3
    http://emmppu.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos paljon ihanasta kommentista, piristit mun päivää! :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig