17 June 2020

Green Loving & Normality Resumes

Postaus sisältää mainoslinkkejä (affiliate) // This post contains ad links (affiliate)

Summer outfit with green blazer and denim skirt - Kesäasu, vihreä bleiseri, farkkuhame

Mun ihastus murrettuja vihreän sävyjä kohtaan se vaan jatkuu, ja tätä aiemmin keväällä hankkimaani vihreää bleiseriäkin on tullut käytettyä hurjan paljon. Jotenkin nyt kun luontokin on täynnä vihreää, niin väri houkuttelee myös pukeutumisen suhteen aiempaa kovemmin. Oon tosin jo aiemminkin maininnut, että ne on nimenomaan tällaiset murretut, oliiviin ja salviaan taittavat vihreän sävyt, jotka itseäni houkuttelee, enkä usko että mun päällä tullaan ihan heti näkemään esimerkiksi kuvissa taustalla loistavaa kirkasta vihreää tai räikeänä hehkuvaa neon vihreää. Tosin, jos jotain oon muodin, tyylin ja pukeutumisen suhteen vuosien aikana oppinut, niin sen että "never say never". 

My love for muted green tones continues, and for example this green blazer that I got earlier this spring has gotten a lot of wear. Now that the nature is full of green, the colour is more appealing to me when it comes to clothing as well. However, as I've mentioned before, it is exactly these kind of muted olive, pistachio and sage green shades that I love. I highly doubt that you'll be spotting me wearing bright green like in the foliage at the background in these images, or a neon green anytime soon. Although, if there's one thing I've learned when it comes to fashion, style and dressing these past few years, it's to 'never say never.'

Summer fashion inspiration 2020 - Kesämuoti, tyyli-inspiraatio, muotibloggaaja
Denim skirt outfit, summer 2020 - Asu farkkuhameen kanssa, kesämuoti 2020

Tällä viikolla vietetäänkin jo juhannusta, ihan uskomatonta miten nopeasti tämä alkukesäkin on jo kulunut. Vastahan oli vappu?! On kyllä ollut ihanaa huomata, kuinka Helsinki on herännyt nyt parin viime viikon aikana eloon - niin luonto kuin ihmisetkin. Tietysti kesä on aina Helsingin parasta aikaa, mutta uskon että nyt vaikuttaa myös ihan super paljon se, että ravintolat ja kahvilat ovat saaneet olla taas pitkän korona-kevään jälkeen auki asiakkaille. Itsekin pakkasin viime perjantaina läppärin laukkuun ja suuntasin Reloven terassille hetkeksi näpyttelemään konetta. Ja voi vitsi olinkin kaivannut sitä tunnetta kun saa istua kahvilassa muiden ihmisten ympäröimänä kahvikupin äärellä. Ja täytyy sanoa, että Relovessa oli myös todella hienosti huomioitu kaikki turvallisuuteen ja hygieniaan liittyvät seikat! Oon nähnyt myös hauskoja meemejä, joiden käännös on suunnilleen: "en olisi ikinä uskonut, mutta kaipaan sitä että istun kirjastossa koko päivän take away -kahvi mukana stressaamassa opiskelijakavereiden kanssa". Briteissä on tosin ollut paljon tiukemmat rajoitteet, mutta kyllä noikin meemit osui ja upposi silloin aiemmin keväällä. 

This week is Midsummer week already, and I can't believe how quickly this early summer is passing by. It was the first of May just a little while ago?! It's been so lovely and refreshing to see how Helsinki has come to life during these last couple of weeks - both when it comes to nature and the people. Of course summer is always the prime time for Helsinki, but I believe that now the fact that coffee shops and restaurants have been able to open again for customers after the Coronavirus spring has an even bigger impact than usually. Last Friday afternoon I also packed my laptop into my bag and headed to Relove's terrace to sit, type and sip coffee for a little while. And it felt so good being able to sit there, with other people around me with a coffee cup in hand. And have to give a special mention for Relove for taking all the health and safety aspects into consideration so well! I've seen some funny memes that go pretty much: "never thought I'd say this, but I've been missing sitting in the uni library with my take away coffee having a meltdown with my uni friends". Although the restrictions were never as bad here in Finland, those memes really did resonate with me earlier this spring. 

How to wear a denim skirt in summer 2020 - Kuinka pukea farkkuhame, kesämuoti 2020

H&M blazer // Monki top (here) // Primark skirt // ECCO shoes (PR gift) // Ray-Ban sunglasses (here)

Shop the Look

Fashion blogger outfit inspiration, summer 2020 - Kesämuoti, muotibloggaaja, inspiraatio
Photography by Vivian S., editing by Pinja K.

Ja tosiaan nyt kun elämä on edes hiukan normalisoitunut, niin tällä viikolla kalenterissakin on taas enemmän menoa, mistä olen henkilökohtaisesti nauttinut todella todella paljon. Kalenterin sivuille on saanut kirjoittaa ainakin pari tapaamista, eilen puolestaan oli House of Elliottin ja Polhem PR:n järkkäämät after workit, kun taas tänään illalla suunnataan perheen kanssa Hampton Bay -ravintolaan syömään ja juhlistamaan vanhempieni 25-vuotishääpäivää. Niin ihanaa kun arjessa on taas enemmän menoa ja sisältöä!

And now that we're slowly getting back to a more normal life again, this week's diary view looks a bit more full too, which I've personally really enjoyed. I've jotted down a couple of meetings, House of Elliott and Polhem PR hosted an afterwork yesterday, and today we're having a family dinner at the restaurant Hampton Bay to celebrate my parents' 25th anniversary. I just really love having more action and content in my days again! 

Find Me:
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig