8 June 2020

Summer Style Q&A

Postaus sisältää mainoslinkkejä (affiliate) // This post contains ad links (affiliate)

Jonna oli julkaissut blogissaan Kesän tyylikysely-postauksen jatkona samantapaiselle kyselylle syksyyn ja syyspukeutumiseen liittyen, jonka myös itse täytin viime syksynä. Ja koska syysversiota oli niin kiva toteuttaa, niin tietysti lähdin mukaan tähän kesäiseenkin kyselyyn. Tässä siis kysymyksiä ja vastauksia omaan kesätyyliinii liittyen, kertokaa kommenteissa samaistutteko mihinkään!

I spotted this summer style Q&A in Jonna's blog as a continuation for a similar post she published regarding autumn style. I did the autumn version last September, and so naturally I just had to do the summer one too. So here are some questions and answers regarding my summer style, let me know in the comments if you can relate to any of these!

Outfit with white pleated midi skirt - Asu valkoisen midihameen kanssa


1. Mikä on kesän lempitrendisi?

Ei välttämättä uskoisi, mutta olen korviani myöten ihastunut vihreän ja violetin sävyihin! Ihan kauheasti ei tule kyseisiä värejä tosin käytettyä, mutta vitsi ne kyllä näyttää hyviltä aina kun jonkun toisen päältä bongaa.

2. Entä mitä trendiä et koe omaksesi?

Solmuvärjätyt jutut ei jotenkin kauheasti iske, vaikka joitain söpöjä juttuja oonkin bongannut! Kalastajanhatut on toinen trendi, josta en tänä(kään) kesänä innostu.

1.  Your favourite summer trend?

You might not believe this, but I'm actually loving all the green and lilac tones this season! I don't wear them much in my own outfits, but I think they look absolutely amazing whenever I spot other people wearing them. 

2. Which trend is not your thing?

The batic trend is something I'm not really feeling, even though I have spotted some cute items. Bucket hats are another trend that I'm not a fan of this summer either. 

Fashion blogger summer style - Muotibloggaajan kesätyyli

3. Minkä viime kesän trendit jatkumisesta olet innoissasi?

En rehellisesti sanottuna enää muista viime kesän trendejä! 😄 Kukkakuosit nyt on aina varma kesätrendi, mutta lisäksi voisin tässä yleisesti mainita myös second hand ja vintage -jutut.

4. Onko jotain hankintalistallasi tälle kaudelle?

Eipä oikeastaan. Tällä hetkellä vaatekaapin tilanne näyttää varsin hyvältä, eli sinänsä hankintalistalla ei ole mitään sen erityisempää. Tosin jonkin lippiksen hankkimista olen ajatellut auringonotto ja lenkkeily mielessä. Ja nyt kun mietin, niin jotkut liehuvat valkoiset housut houkuttelisi myös.

5. Mikä on lempiasusteesi kesään?

Ehdottomasti aurinkolasit! Niitä tulee kesällä käytettyä oikeastaan päivittäin, ja aurinkolasit on kiva ja helppo tapa asustaa lookeja. 

3. Of last summer's trends, which one are you most excited about continuing?

To be honest, I don't remember last summer's trends anymore! 😄 Floral prints are always a summer trend staple, but alongside that I could also mention here all things second hand and vintage in general. 

4. Do you have anything on your shopping list for this season? 

Not really. Right now my wardrobe situation is pretty good, so I don't have any specific items on my list. Having said that though, I have been thinking about getting some kind of a cap to wear when sunbathing and going for walks / jogging. And now that I think about it, I'm also tempted to get a pair of flowy white trousers of some kind. 

5. What's your favourite summer accessory? 

Sunglasses without a doubt! I tend to wear sunglasses pretty much on a daily basis in summer, and they are a nice and easy way to accessorise outfits. 

Scandinavian summer street style, Helsinki, Finland - Muotibloggaaja, kesämuoti, Helsinki

H&M knit // ASOS skirt // MissSelfridge jacket // BjörnBorg shoes (PR gift)

Shop the Look
6. Entä millaisen takin vedät niskaan viilenevinä iltoina?

Joko juuri kuvien mukaisesti nahkatakin, tai sitten vaaleansinisen rennon farkkutakin.

7. Minkälainen on aurinkolasityylisi?

Hyvin samankaltainen kuin tyylini muutenkin: klassinen ja ajaton, pienillä trendikkäämmillä vivahteilla maustettuna. Kirjoitinkin aurinkolaseihin liittyvän postauksen pari viikkoa sitten, ja jos se on jäänyt väliin niin pääset lukemaan postauksen täältä.

6. What type of jacket do you put on when it gets chilly at night?

Either a leather jacket like in the images featured here, or a casual and relaxed light blue denim jacket. 

7. What is your sunglasses style like? 

Very similar to my style in general: classic and timeless, with some trendier items added in. I wrote a blogpost all about sunglasses a couple of weeks ago, so make sure to read the post here if you missed it. 

Minimal and neutral fashion blogger summer outfit - Minimalistinen ja neutraali kesäasu, muotibloggaaja, Helsinki

8. Matalat vai korolliset kengät?

Oon niin mukavuudenhaluinen että matalat ehdottomasti! Yleensä joko lenkkarit, tai sitten jotkin helposti jalkaan vedettävät kengät kuten ballerinat, loaferit tai jonkinlaiset sandaalit.

9. Mitkä ovat kolme lempivaatettasi kesään?

Farkkushortsit, valkoinen t-paita ja yleisesti mekot.

10. Luottoasusi?

Jokin helppo ja mukava kesämekko, pienikokoinen olalla kannettava laukku ja aurinkolasit 👌 Tai sitten se farkkushortsien ja valkoisen t-paidan klassinen ja pettämätön kombo.

8. Flat or heeled shoes?

I'm such a comfort craver when it comes to footwear, so flats for sure! Usually either sneakers, or a pair of easy to slip on shoes such as ballerinas, loafers or some kind of sandals.

9. What are your three favourite summer clothing items?

Denim shorts, white t-shirt and dresses in general.

10. Your go-to summer outfit?

A some kind of an easy and comfortable dress, small crossbody bag and sunglasses 👌 Or that classic combo of denim shorts and a white t-shirt. 

Outfit with white pleated midi skirt and black leather jacket - Valkoinen midihame ja musta nahkatakki
Photography by Inka P., editing by Pinja K.

Find Me:
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig