12 June 2020

How to Wear a Swimsuit in the City

Postaus sisältää mainoslinkkejä (affiliate) // This post contains ad links (affiliate)

Summer outfit with swimsuit and linen shorts and blazer - Kesäasu uimapuvun, pellavashortsien ja pellavableiserin kanssa

Uimapuvut ja bikinit kuuluu olennaisena osana kesään, mutta varsinkaan uikkareita ei tarvitse jättää vain sinne biitsille, altaan reunnalle tai laiturin nokkaan. Kokouikkari sopii nimittäin aivan yhtä hyvin kaupunkikäyttöön, sillä shortsien tai hameen kanssa puettuna se menee ihan täydellisesti myös topista.

Swimsuit and bikinis are an essential part of summer, but you don't have to restrict yourself to wearing especially a swimsuit only on a beach, by the pool, or while sunbathing on a dock. A swimsuit work just as well in a city environment, as when worn together with a pair of shorts or a skirt it works perfectly as a top too. 

How to wear a swimsuit in the city - Kuinka yhdistää uimapuku kaupunkiasuun

Kokouikkarin voi tosiaan yhdistää moniin erilaisiin alaosiin, ja itse päädyin pukemaan tämän upean, vihreän kokouikkarin suomalaiselta Rumeur-brändiltä pellavashortsien ja pellavableiserin kanssa. Uskoisitteko muuten, että nämä shortsit on Lidlin valikoimaa?! Ei tosiaan heti tulisi mieleen, mutta näitä shortseja ja monia muitakin ihania pellavavaatteita on tosiaan eilen tullut Lidleihin ympäri Suomea. Täältä ainakin iso peukku, todella mukavat ja kivannäköiset päällä!

You can combine a swimsuit easily with different kind of bottoms, and I ended up wearing this gorgeous green swimsuit from the Finnish brand Rumeur together with a pair of linen shorts and a linen blazer. By the way, would you believe that these shorts are from Lidl?! Definitely wouldn't thought so first, but these and other beautiful linen items have just arrived to Lidl stores here in Finland yesterday. These definitely get a thumbs up from me, super comfortable to wear and look nice on! 

Urban summer outfit with green swimsuit and linen - Kesäinen kaupunkiasu vihreän uimapuvun ja pellavavaatteiden kanssa

Rumeur swimsuit // Second hand blazer // Lidl shorts (PR gift) // Cult Gaia bag (here) // Chloé sandals

Shop the Look 

Fashion blogger summer outfit, swimsuit, linen, Scandinavia - Kesämuoti, uimapuku, pellava, bloggaaja

Uikkaristakin tulee siis tosiaan kaupunkikelpoinen kun sen pukee yhdessä siistimpien vaatekappalaiden kuten juurikin bleiserin ja shortsien kanssa. Tässä asussa voisi hyvinkin mennä vaikkapa brunssille tai kahvilaan istuskelemaan, ja jatkaa siitä luonnollisesti sinne biitsille viettämään kunnon rantapäivää niin kuin kesään kuuluu. Tai toisinpäin, rantapäivän jälkeen voi heittää shortsit ja bleiserin uimapuvun päälle ja suunnata vaikka terassille dinnerille tai drinkeille. Oikeastaanhan uikkarin voi pukea kaupungissa ihan samalla tavalla kuin minkä tahansa topin taikka bodyn, ainoana erona vain on se, että jos mieli tekee niin siinä voi tilaisuuden tullen myös pulahtaa veteen.

So yes, a swimsuit becomes urban city appropriate when you pair it with some smarter pieces, such as blazer and shorts. This is an outfit I could easily wear for brunch or a coffee date, and then naturally head off the to beach afterwards. Or vice versa, after a summer day spent at the beach you can throw a blazer and shorts on top of a swimsuit, and head off to a nice dinner or drinks on a terrace. When you think about it, you can actually wear a swimsuit in a city exactly like you would wear any kind of a top or a bodysuit. The only difference is, that you can take a little dip anytime if there comes a chance for it. 

Urban chic outfit with swimsuit - Kuinka pukeutua uimapukuun kaupungissa
Photography by Aada K., editing by Pinja K.

Find Me:
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig