23 November 2013

Cozy in jeans and a tee

a_B132042
a_B132027
a_B131991
a_B132030

Tälläinen asu oli päällä joku päivä viime viikolla. En edes muista, milloin viimeksi mulla on ollut päällä ihan vaan perus farkut ja t-paita. Noista farkuistakin mulla on jotenkin edelleen vähän ristiriitaiset fiilikset, en tiedä tykkäänkö niistä vai en. Noin lahkeet käärittynä ne on kyllä ihan kivat, mutta todellisuudessa täytyy sanoa että noiden ostoa mä vähän kyllä kadun. Oli vaan pakko ostaa, koska "oih halvat Zaran farkut!" Just noita ostoksia mun pitäis opetella välttämään ja miettiä mitä oikeasti tarvitsen. Ostin nää jo joskus kesällä ja koko syksyn aikana oon käyttänyt ihan vain pari kertaa. 
Tää asu on muilta osin kyllä kovasti mun mieleen. Perusjutuista kootut asut toimii aina! Tykkään tosta paidasta ihan älyttömän paljon, se on just sopivan rento ja printtikin on niin kiva. Jo pelkästään mä oon käyttänyt tätä tosi paljon, mutta ennen kuin tää siirtyi mun kaappiin äiti käytti tätä. Onlyn ehkä 15€ maksaneeksi paidaksi tää on ollut aivan huippuostos! Eli kyllä ne halvat heräteostokset voi joskus olla ihan onnistuneitakin hahah ;)

Vielä on ruotsin, historian ja italian kokeet edessäpäin, joten ei auta kuin avata kirjat nenän eteen! 
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig