11 November 2013

WKND

a_B091806
a_B091840
a_B091849
a_B101893
a_B101852


Nyt on taas viikonloppu takana päin ja aika aloittaa uusi viikko! Tää onkin itseasiassa tän jakson viimeinen kunnollinen viikko, sillä ensi viikolla alkaa ne aina yhtä ihanat kokeet. Onneksi siellä on sentään pari vapaapäivääkin joukossa.

Oma viikonloppuni kului aikalailla kuvien mukaisissa merkeissä. Aloitin lauantain rauhallisella ja hitaalla aamukahvihetkellä InStylen kanssa, ennen kuin siirryin oikeastaan koko päiväksi koulujuttujen pariin. Nyt on kuitenkin ihan hyvä fiilis, kaikki alkaa nimittäin olla valmista. Pientä hienosäätöä vielä uutisseurantaan ja "Talvisodan henki"-esseen viimeistely, niin eivätköhän ne ole perjantaihin mennessä ihan palautuskunnossa. Innostuin myös joogailemaan pitkästä aikaa ja voi luoja, miten voikaan olla näin jumissa ja kankea?! Kesällä joogasin melko paljonkin, mutta nyt syksymmällä se on jäänyt oikeastaan kokonaan ja sen kyllä huomaa. Pitäisi kyllä ottaa itseä niskasta kiinni ja venytellä ja joogata edes vähän useammin, kauheaa huomata miten sitä vain kangistuu. Enää ei toivoakaan mistään spagaateista, jotka viime keväänä sain vihdoin menemään pohjaan asti.

Eilen juhlistimme iskää perinteisellä yhteisellä aamiaisella ja kakkukahveilla. Pakko sanoa, että kaikista Eetun tekemistä kakuista tämä yksilö näyttää ehdottomasti onnistuneimmalta. Tosin äidin auttavalla kädellä saattoi olla jotain osuutta asiaan ;) Muuten mun sunnuntai kului niiden kouluhommien jatkamisella, mutta ehdin mä sentään katsomaan pari The Carrie Diaries -jaksoakin.

Toivottavasti kaikkien maanantait on lähtenyt hyvin käyntiin ja tästä tulee kiva viikko! ♥
SHARE:

10 comments

 1. Ihana blogi, upeiden kuvien kera! :)

  ReplyDelete
 2. Sun näitä tekstejä on aina niin ihana lukea :)!

  ReplyDelete
 3. Oeh, the cakes looks so yummy <3

  Follow you on GFC. Follow me back?
  I would be very happy!

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sorry, I don't follow back on request :)

   Delete
 4. hei mistä katot noita carrien päiväkirjoja!! ja mitä tollanen lexinton muki on maksanut? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. katon megasharesta :) ja noi lexingtonin mukit pyörii jossain kympin paikkeilla!

   Delete
 5. Oi miksen ole ennen tajunnut liittyä tänne lukijaksi! Sullahan on tosi hieno blogi ja upeita kuvia! Jään innolla seurailemaan :) Kiitos, kun jaksat mulle aina kommentoida <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, ihana kuulla!♥ Jotenkin siitä kommentoinnista tulee itellekin niin hyvä mieli kun tietää että voi saada toisen hyvälle tuulelle :))

   Delete

Blogger Template Created by pipdig