27 November 2013

Mitä muut edellä...

a_B272600
a_B272634
a_B272610
a_B272618
a_B272633
a_B272616

... sitä me perässä! Starbucksia nimittäin ;) Käytiin tänään tyttöjen kanssa testaamassa keskustan Starbucks ja vaikka aluksi kilometrijono pelottikin, niin yllättävän nopeasti päästiin kahviemme kimppuun. Kyllähän se koko paikka oli aivan täynnä porukkaa, mutta people watchingia rakastavana mua ei ainakaan häirinnyt yhtään. Pieni laukkukateus kyllä pääsi iskemään, jokatoinen ohi menevä laukku oli nimittäin Louis Vuittonia. Toivottavasti mullakin vielä joskus keikkuu sellanen ihanuus olalla :)

Tänään oli myös viimeinen koe ja vaikka se menikin aikalailla penkin alle, oon silti tosi helpottunut! Ei taas hetkeen jatkuvaa lukemista, pänttäämistä ja stressiä. Vaikka totta kai hommia riittää ja pitää tehdä koeviikon ulkopuolellakin, on se kuitenkin jollain tapaa paljon rennompaa. Huomenna starttaa uuden jakson myötä myös vanhojen treenit ja oon samaan aikaan tosi innoissani, mutta myös peloissani koko tansseista. Mitä jos en osaakaan mitään? Entä jos ei tullakaan mun parin kanssa toimeen? Mitä jos ollaan jompi kumpi kipeenä silloin helmikuussa? Noh, ei auta murehtia, vaan niin kuin liikunnan opettajatkin sanoivat, nauttia kurssista kokonaisuudessaan!
SHARE:

4 comments

 1. Even though I don't understand your language, i really like your blog! Your pictures are amazing x Jana

  ReplyDelete
 2. Sulla on kyllä tosi kivoja postauksia, tää on oikea hyvän mielen blogi! :-) Itsekin oon tänään menossa luultavasti Starbucksiin ja ootan kyllä innolla - oon niin monessa maassa käynyt siinä ja se on aivan ihana paikka!! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, ihana kuulla!:) hehee, nauti ;)

   Delete

Blogger Template Created by pipdig