17 November 2013

Review: M.A.C. Select Sheer Pressed Powder

a_B172102
a_B172089
a_B172093
a_B172092

Mulla on nyt noin viikon verran ollut käytössä tää MACin puuteri ja oon kyllä ollut tosi tyytyväinen! Mun iho on enemmän rasvoittuvan kuin kuivan puolella ja myyjän kanssa tultiin siihen tulokseen, että tää kiiltoa hillitsevä puuteri ois mulle kaikkein paras. Tää kestää iholla tosi pitkään, eikä puuteria tarvitse esim. koulupäivän aikana juuri lisäillä. Poikkeuksena nenä, mutta tästä syytän nuhaa ja niistämistä :D Ihosta tulee kauniin mattapintainen ja miellyttävän, melkein silkkisen, tuntuinen ihan pienelläkin määrällä puuteria, eikä naamaa siis tarvitse pakkeloida järkyttävän puuterikerroksen alle haluamansa lopputuloksen saamiseksi. Näiden muutaman päivän käytön jälkeen mulla ei oo tosta oikeastaan mitään pahaa sanottavaa, mutta suosittelen varovaisuutta sudin kanssa käytettäessä, on nimittäin aika pöllyävää sorttia vaikka kivipuuteri onkin. Yhtenä aamuna mulla oli suu ja nenä täynnä tota puuteripölyä kun sudin kanssa laitoin :D Sen jälkeen oon käyttänyt vaan tota mukana tulevaa vippaa, joka mun mielestä toimiikin paremmin. Kannattaa muuten aina "painella" puuteri naamaan, eikä vain levittää ympäriinsä. Tällä tekniikalla meikkivoide ja peiteaine ei liu'u pois paikoiltaan ja meikkipohja näyttää juuri sellaselta millaiseksi sen on tehnytkin. Ite oon ainakin huomannu näissä kahdessa tekniikassa selvän eron! Tolla painelutekniikalla puuteria myös kuluu kerralla vähemmän kun sen saa laitettua juuri sinne minne haluaakin, eikä puolet lennähdä ilmaan.
Tän perusteella MAC on ehdottomasti kaikkien saamiensa kehujen ja kunnioituksen arvoinen ja mäkin aion varmasti hankkia vielä muitakin kyseisen merkin tuotteita. Eron markettituotteisiin kyllä nimittäin huomaa! Esimerkiksi koostumus on paljon pehmeämpi ja mukavampi ja myönnetään, onhan se fiiliskin paljon kivempi kun saa tällästä hiukan kalliimpaa puuteria naamaansa laittaa. Vaikka aionkin jatkossa kiinnittää enemmän huomiota meikkieni laatuun, tiedän etten pysty pysyttelemään poissa sieltä Rimmelin/Maybellinen/Lorealin hyllyjen edestä, sen verran ne aina mua puoleensa vetää! "Laatu korvaa määrän" ei aina pidä paikkaansa, ainakaan mun kohdalla ;)
SHARE:

4 comments

 1. Vähänkö ihastuin sun blogiin, oot nii nätti ja mikä tyylikin...oiii :)

  Tsekkaa mun blogi kans, jos vaikka tykkäisit! http://hennoaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, mähän ihan punastun täällä :D käyn heti kattomassa! :)

   Delete
 2. MAC on ehdottomasti hinta-laatu -suhteeltaan paras! Mä olen aivan riippuvainen niiden tuotteista! :)


  Jos haluat kokeilla ripsenpidennyksiä, osallistu ihmeessä mun blogissa menevään arvontaan. Mä harvoin "mainostan" arvontoja mutta niin monet ovat kiinnostuneita ripsenpidennyksiä kokeilemaan niin miksi ei levittää sanaa. :) xx

  Voita ilmaiset ripsenpidennykset täältä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on vähän sellanen fiilis että tästä lähtee munkin addiktio :D pidennykset ei kyllä just nyt houkuttele mutta käyn tsekkaamassa sun blogin ihan muuten vaan!

   Delete

Blogger Template Created by pipdig