5 November 2013

Recent beauty buys

a_B051599
a_B051617
a_B051624

Kosmetiikka on mulle (ja mun rahoille) todella heikko kohta. Rakastan kaikkia erilaisia purkkeja ja puteleita ja mun mielestä on ihanaa ostaa ja kokeilla kaikkia uusia kosmetiikkajuttuja, niin meikkejä kuin muitakin. Pilvi  toi mulle Lontoosta tuon Victoria's Secretin ihanan huulikiillon, johon oon jo nyt kahden käyttökerran jälkeen ihan täysin rakastunut, ja nää muut jutut oon ostanut viime aikoina itse kosmetiikkakokoelmaa täydentämään. Vielä en ole päässyt hyökkäämään tuon puuterin kimppuun, mutta uskon että tässä parin viikon sisällä mun uskollinen Maybelline Fit Me vihdoin loppuu. Sitä odotellessa siis ;)  

Olin tänään koulussa kuuntelemassa abi-infoa kirjotuksiin liittyen ja nyt sitä alkaa tosissaan tajuamaan että apua, sieltä ne ylioppilaskirjoitukset ja abivuosi tulee! Ihan uskomatonta että oon jo mun lukio-opintojen puolessa välissä, vastahan mä alotin :D 
SHARE:

8 comments

 1. Ihania kuvia!! :) <3 Tämä postaus on ihana ja tykkään sinun kirjoitustyylistä. :)

  http://elamaaonihanaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Kiitos paljon, kiva kuulla :)

  ReplyDelete
 3. Noi Macin meikit on vissiin tosi laadukkaita, itse en vielä omista mitään mutta ois tarkotus hankkia jotain jolla voisin laittaa kulmakarvat :D Oon kyllä niin huono meikkaan, onneks kaveri on luvannut opettaa mulle kaikkia niksejä kun nähdään :D

  www.minullaonsiivet.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toi puuteri on mun eka macin tuote mut uskon kyllä että noi on tosi laadukkaita, sen verran niitä kuitenkin kehutaan :) niin ja "harjoitus tekee mestarin" pätee meikkaamisessakin ;)

   Delete
 4. Tuo double effect oli musta aika kätevää, tosin multa se loppui jo aikoja sitten :S voisit sitten tehdä pienen arvostelun jostain noista kun olet testaillut?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo mäkin tykkään just kun se on tollanen "monitoimituote" :D ja voisinhan mä vaikka jonkinlaista arviota kirjoitellakin :)

   Delete
 5. Voi ei minäkin niin rakastan kosmetiikkaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa etten oo yksin tän mun pakkomielteen kanssa ;D

   Delete

Blogger Template Created by pipdig