7 November 2013

Red?!

Mulla alkaa koulu tänään vasta yhdeltätoista, joten käytän vapaan aamupäivän hyväksi ja laitan postausta siitä, millasissa vaatteissa sitä eilen taas tuli istuttua koulunpenkillä. Tosin voisinhan mä tän ajan käyttää myös ruotsin verbikokeeseen lukien...

aFotor11079443
aFotor110794611
a_B061775

Tälläiset vaatteet siis valikoitui päälle eilen aamulla. Muistin vasta vähän aikaa sitten noiden bootsien olemassaolon, vaikka viime syksynä niitä tuli käytettyä todella paljon! Ostin ne kirpparilta noin vuosi sitten, ja noi kengät tulee varmaan aina olemaan mun paras kirppislöytö ikinä. Maksoin noista muistaakseni 4€, mikä ei mun mielestä oo kovin paha hinta suomalaisista, aitoa nahkaa olevista bootseista! Ne oli ostettaessa vieläpä ihan huippukunnossa, mutta nyt mun käytön jälkeen joitain kulumisen merkkejä on kyllä havaittavissa. Mutta eiköhän noikin tuosta vielä siistiydy, kunhan vain muistaisin niitä vähän pyyhkiä ja laittaa nahkasuojaa pintaan.

Välillä (kuten eilen), yllätän itsenikin värien käytön kanssa. Vaikka mun kaapista jonkun verran löytyy mm. punaisia ja vihreitä vaatteita, tulee niitä kuitenkin käytettyä todella harvoin. Pelkään sellaista joulukuusi-efektiä ja jotenkin vaan nuo rauhalliset värit tuntuvat omimmilta ja paljon turvallisemmilta. Tässä asussa kuitenkin toi punainen mun mielestä jotenkin raikastaa ja piristää muuten todella tummaa asua ja vaikka olo olikin vähän epävarma, toimii kokonaisuus mun mielestä hyvin. Täytyyhän sitä välillä vähän haastaa itseään!
SHARE:

8 comments

 1. Noi buutsit on kyllä ihan huippulöytö! Mullekin kelpais :D

  www.minullaonsiivet.com

  ReplyDelete
 2. Ihana asu ja kivan olonen blogi sulla! Ihana simppeli tää ulkoasu :-)

  tuuliemiliaa.blogspot.fi

  ReplyDelete
 3. Lovely outfit! I really like your cardigan! I am going to follow you! Follow back? :) xoxo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you very much! I'll go check out your blog :)

   Delete

Blogger Template Created by pipdig