25 November 2013

If I forget my name

a_B232189
a_B232199
a_B232214
a_B232225

Viime perjantaina postilaatikkoon oli tipahtanut ihana piristys keskelle koeviikkoa. Nimittäin tämä nimikaulakoru, jonka voitin Ennin blogissa olleesta arvonnasta! Olin ihan innoissani kun pääsin vihdoin tilaamaan tälläisen, oon nimittäin halunnut omalla nimelläni varustettua korua jo pitkään. Muutamaan kertaan oon miettinytkin että ostaisin tuolta nimesi.fi:stä itelleni korun, mutta nyt tää kävikin kätevästi näin ;) Oon ihan rakastunut tähän, ja tää tuleekin varmasti näkymään mun kaulassa moneen kertaan. Tää on myös sen verran siro, että sopii melkeinpä minkä tahansa asun kanssa. Jotenkin nää nimikaulakorut on mun mielestä ihan super kivoja ja omalla tavallaan aina myös erittäin persoonallisia. Jos ei muuten, niin ainakin kuvastaa hyvin kantajaansa, hahah :D 
SHARE:

4 comments

 1. Mäkin haluisin tollasen nimikorun, sellanen on itseasiassa toivelistalla! :D

  ReplyDelete
 2. Tosi ihana toi koru! Sopii varmasti lähes jokaisen asun kanssa :) Oon pitkään pohtinut että pitäiskö ite hankkia tuollainen, mutta en oo saanut päätettyä vielä :D

  http://stylebyidamaria.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!:) Mäkin kyllä pyörittelin vaikka kuinka pitkään päässäni tota tilaamista :D

   Delete

Blogger Template Created by pipdig