4 June 2015

Graduation outfit

P5300859
P5300893
P5300862
P5300926
P5300876
P5300954

Nyt vihdoin kunnollisia kuvia siitä mun ylppärimekosta! Mekko siis löytyi Kaliforniasta 3rd Street Promenaden Guessin liikkeestä ja törmäsin siihen kun olin oikeastaan jo luovuttanut sen suhteen, että löytäisin mekon reissusta. Rakastuin mekkoon ensisilmäyksellä ja se näyttää mun mielestä vieläkin aivan yhtä ihanalta kuin silloin liikkeessäkin. Ihastuin mekossa erityisesti koristeellisiin hihoihin ja tuohon aivan mielettömän kauniiseen etuosan leikkaukseen. Tää mekko menee helposti myös muissa juhlissa, eli enemmän rahoille vastinetta kun käyttökerrat eivät jää vain siihen yhteen. Pieniltä mekko-ongelmilta ei juhlapäivänä säästytty, sillä onnistuin tahrimaan mekkoni jo lakitustilaisuudessa. Kotona yritin sitten tuloksetta saada tahraa pois, mutta eihän se mihinkään lähtenyt. Onneksi äiti ja mummukin likasivat mekkonsa niin en ollut ainoa tahriintuneessa mekossa juhliva :D Eikä se tahra onneksi ollut kovin suuri tai edes helposti huomattava, joten en antanut likaisen mekon latistaa juhlamieltä vaan hyvällä fiiliksellä juhlittiin myöhään yöhön asti. Nyt siis vain mekko pesulaan ja innolla odottamaan seuraavaa tilaisuutta, jossa voisin tätä ihanuutta käyttää! 
SHARE:

10 comments

 1. Oi vitsit on kyllä ihana toi asu! Varmasti tulee monta käyttötilaisuutta. Ja sun hiukset on vaan niin ihanat ja näyttävät, kun ne on noin pitkät :)

  ReplyDelete
 2. Oi jee mekkokuvia! Onpa kyllä kovin kaunis ja ajaton :-) ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, tulee olemaan päällä varmasti vielä monissa juhlissa! :)

   Delete
 3. Voi kaunis Pinja <3 <3 <3 Olet upea ja mekko huikea! Sopii sulle ihan täydellisesti <3 Paljon onnea vielä näin jälkikäteen:) Ja haleja <3

  ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig