22 June 2015

Smart Casual

P5220810
P5220816
P5220831
P5220824
P5220841

Tässä luonnoksiin muutamaksi viikoksi unohtuneet asukuvat iskän valmistujaisseremoniasta. Seremonia järjestettiin Finlandia-talolla ja pukukoodina oli smart casual. Sopivan asun keksiminen tuotti mulle aluksi hieman päänvaivaa, mutta lopulta onnistuin kuitenkin mielestäni hyvin kasaamaan kokoon tilaisuuteen sopivan asun. Mulla ei ollut sopivaa mekkoa, jonka olisin halunnut laittaa, joten päädyin lempparipaitaan ja siisteihin mustiin farkkuihin. Paita on sama kuin tässä asupostauksessa, mutta tässä asussa se näyttää huomattavasti juhlavammalta mustiin farkkuihin, korkeisiin korkoihin ja pikkulaukkuun yhdistettynä. Erittäin hyvä ostos siis, kun voi käyttää niin arjessa kuin juhlassakin. Sama paita oli mulla itse asiassa päällä myös enoni häissä, joissa yhdistin sen hameeseen. Tähän päälle heitin vielä mustan bleiserin kun käveltiin Finlandia-talolta ravintola Leonardoon syömään. Oltiin kyseiseen ravintolaan ehkä hieman ylipukeutuneita, mutta ei annettu sen häiritä, vaan nautittiin hyvästä ruuasta ja seurasta sekä tietenkin juhlittiin iskän valmistumista. 
SHARE:

7 comments

 1. Ihana asu! Oot kyllä niin luonnonkaunis että huhhu:)! Miten saat pidettyä sun hiukset noin pitkinä, mutta silti noin hyväkuntoisina?

  http://mmarialeksandra.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi apua, kiitos! <3 Mä luulen että mun hiusten salaisuus on se, etten juurikaan lämpökäsittele niitä. Toki välillä tekee mieli suoristaa tai kihartaa, mutta aika harvoin :)

   Delete
 2. You look gorgeous dear! These colors are perfect for you and your hair is absolutely stunning!

  XX

  http://www.floortjeloves.com
  http://www.facebook.com/floortjeloves

  ReplyDelete
 3. Your hair looks so pretty!
  xx Elle

  New outfit post on:
  www.cherryblossomstreet.com - Swedish Fashion Blogger and Model in TOKYO

  ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig