2 June 2015

May Favorites

Hyvää kesäkuuta! Kalenterin mukaan kesä on täällä, vaikka ulkona ei siltä vielä tunnukaan. Eikä kyllä tunnu muutenkaan mitenkään erityisesti siltä, että kesä on alkanut, kun koulussakaan en ole ollut enää pariin kuukauteen. Mutta pakko se vaan on uskoa, että vuoden huolettomin aika on alkanut ja toivoa, että tuo keli tuosta lämpenisi ja saisi oikeasti otettua kesästä kaiken irti. Nyt kuitenkin uuden kuukauden myötä niitä mun viime kuun suosikkeja! 

P6021030

The Body Shop Vitamin E -kasvosuihke: Tätä kasvosuihketta ei tullut talvikuukausina käytettyä oikeastaan ollenkaan, mutta nyt kun säät ovat edes hieman lämmenneet oon ottanut tän taas mukaan mun jokapäiväiseen meikkirutiiniin. Nimensä mukaisesti E-vitamiinia sisältävä kasvosuihke kosteuttaa ja suojaa ihoa esimerkiksi auringolta ja ilmansaasteilta. E-vitamiinin lisäksi suihke sisältää vehnänalkioöljyä, joka kosteuttaa ja suojaa ihoa, ruusuvettä, joka paitsi tuoksuu hyvältä myös rauhoittaa ja kosteuttaa, sekä luomusoijaöljyä, joka ylläpitää ihon kosteustasapainoa. Paljon hyvää yhdessä suihkeessa siis! Tää kasvosuihke raikastaa ihoa ihanasti ja kuumimpina kesäpäivinä suihkuttelen tätä kasvoille pitkin päivää. Tää myös kiinnittää meikin, minkä takia tää onkin mun jokapäiväisen meikkirutiinin viimeinen silaus. 

First Aid Beauty Pure Skin Face Cleanser: Tää Jenkeistä mukaan lähtenyt putsari on ollut mulla nyt muutaman viikon ajan käytössä aamuin illoin ja tykkään kovasti! Lähinnä geelimäisiin kasvojenpuhdistusaineisiin tottuneella tän voidemainen koostumus tuntui aluksi hieman hassulta, mutta nyt siihen on jo ehtinyt tottua. Kosteille kasvoille hieroessa voiteesta tulee vaahtoa, joka puhdistaa ihon todella tehokkaasti. Tällä putsarilla lähtee hyvin myös kaikki meikki ja käytön jälkeen iho jää ihanan puhtaan ja pehmeän tuntuiseksi. Tää puhdistusaine soveltuu myös herkälle iholle.

L'oréal Paris True Match -meikkivoide: Tästä meikkivoiteesta on ollut niin paljon juttua blogi- ja Youtube-maailmassa, mutta tää oikeasti on todella hyvä meikkivoide! Tää peittää ihon epätasaisuudet ja pienet virheet hyvin, mutta lopputulos näyttää silti luonnolliselta, eikä kasvot myöskään tunnu raskailta. Tää on koostumukseltaan melko ohutta, joten tätä on helppo levittää kasvoille tasaisesti. Itse käytän levitykseen BeautyBlenderiä, mutta uskon että myös ihan sormin tai siveltimen avulla meikkivoide levittyy aivan yhtä hyvin. Tää meikkivoide näyttää ehdottomasti parhaimmalta kun se on saanut hetken aikaa sulautua kasvoihin, joten kannattaa antaa tälle hetki aikaa ja odotella rauhassa.

Toukokuulta ei olekaan muita tuotelemppareita, mutta yhdeksi kuukauden suosikkijutuksi on ehdottomasti nostettava ylioppilaaksi pääseminen! Viime lauantai oli päivä, jota en varmasti tule unohtamaan koskaan ja jota tulen muistelemaan lämmöllä vielä eläkkeelläkin. Kuvia ja fiiliksiä mun lakkiaispäivästä voi lukea täältä :)  
SHARE:

4 comments

 1. I'm desperate to try some First Aid Beauty products, I've only heard rave reviews about their range!

  Alice / Alice Grace Beauty

  x

  ReplyDelete
  Replies
  1. I really can recommend! I've also tried the Ultra Repair Creme which is really good too :) x

   Delete

Blogger Template Created by pipdig