28 June 2015

Hint of leo

P6151090
P6151116
P6151135
P6151161
P6151162
P6151165
P6151181

Tässä taas jälleen kerran hyvin yksinkertainen asu, jota kuitenkin päätin piristää pikku ripauksella leopardia. Oli muuten ensimmäinen ja viimeinen kerta kun laitan nuo kengät jalkaan! Sipsuttelin noissa nelisen tuntia ja loppuvaiheessa käveleminen alkoi olla aikamoista tuskaa. En ole myöskään koskaan saanut niin pahoja rakkoja jalkoihin kuin mitä noi mulle tekivät. Ulkonäöltäänhän noi on aivan ihanat mutta ei puhettakaan mukavuudesta. Lainasin noita kenkiä äidiltä ja hän kyllä sanoi myös, että käveleminen niillä on ihan kamalaa. Ehkä olisi siis aika luopua kengistä jos ei kerran kumpikaan niitä voi käyttää. Muuten kyllä tykkäsin tästä asusta todella paljon! Oon ehdottomasti sitä mieltä, että siniset farkut ja valkoinen t-paita toimii aina. Niin perus yhdistelmä, mutta näyttää aina todella hyvältä! 

// Yet another simple outfit, but I decided to spice it up a little bit with a hint of leopard. But this was definitely the first and last time wearing those shoes! I had them on for about four hours and in the end walking was just painful. And I had the world's worst blisters on my feet when I took the shoes off. They look really good but are anything but comfortable. I borrowed them from my mum and she also said that walking in them is just horrible. So maybe it's time to sell them as neither one of us can use them. Besides the shoes I really liked this outfit! I definitely think that you can't go wrong with blue jeans and a white t-shirt. Such a basic combination that always looks good! 
SHARE:

11 comments

 1. Great outfit! I love your hat. Nice blog you have

  xx

  ReplyDelete
 2. Looking good girl!! Thank you for always leaving such sweet comments on my blog ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you SO much! Your comment definitely made my day :) x

   Delete
 3. Ihana asu! Niin kuin sanoit niin yksinkertainen, mutta silti mielenkiintoinen. Toi hattu on mun lemppari tässä asussa ja on pitänyt sellainen itsellekin kesän aikana hankkia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti! :) Hattu on ehdottomasti munkin lemppari tässä asussa, se ehkä tekeekin asusta nimenomaan mielenkiintoisen!

   Delete
 4. Oh it's so sad that the heels give you blisters but i guess it's best then to just sell them to someone with different feet who might be able to wear them without getting any foot pain.
  Your outfit is super cute though.

  http://fashionbarbecue.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. That's exactly what I thought! :) Thank you! x

   Delete
 5. Kiva asu:) Kengät tuo kuosillaan kivan säväyksen asuun<3

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig