8 June 2015

New in

Oon hankkinut vaate- ja asustekaappiini viime aikoina pari uutta juttua, jotka ajattelin nyt esitellä myös blogin puolella. Melkein kaikki uutuudet ovat olleet ostoslistalla jo jonkin aikaa ja nyt voinkin hyvillä mielin yliviivata monta juttua listalta. Näiden ostosten myötä olen ihan valmis kesään!

P6071045

Koko viime kesän etsin sitä täydellistä valkoista maksimekkoa sitä kuitenkaan löytämättä. Tänä vuonna mua kuitenkin onnisti kun törmäsin tähän täydelliseen yksilöön Mangossa. Mekon saamisen kanssa oli tosin hieman mutkia matkassa, sillä ensin mekko oli poistunut lähimmän Mango-liikkeeni valikoimasta ja nettikaupasta olivat koot loppuneet. Sain kuitenkin eräänä aamua sähköpostiini ilmoituksen, että kokoja oli tullut lisää, mutta en toiminut tarpeeksi nopeasti, vaan kun muutaman tunnin päästä yritin mekkoa tilata olivat koot ehtineet taas loppua. Muutama päivä sitten päätin kuitenkin tsekata Booztin maksimekkovalikoiman ja siellähän tää ihanuus tuli taas vastaan. Siinä vaiheessa en enää arponut hetkeäkään, vaan laitoin mekon samantien tilaukseen kun oikeaa kokoakin oli jäljellä enää yksi kappale. Mekko tuli perille ihan parissa päivässä ja nyt vain odottelen, että pääsen sitä käyttämään.

P6071053

Tämän kauniin kellon voitin Alexan blogin synttäriarvonnasta. Rakastan tuota vaalean nahan ja ruusukullan yhdistelmää, jotenkin se näyttää niin raikkaalta ja kesäiseltä. Tykkään myös tän kellon yksinkertaisesta ulkonäöstä, pari muuta omistamaani kelloa ovat nimittäin melko koristeellisia, joten tämä on kivaa vaihtelua. Luulen, että kello näyttäisi superhyvältä myös tuon ylempänä olevan maksimekon kanssa!

P6071059

Muutama viikko sitten voitin puolestaan Annin blogista Iberon lahjakortin, jolla kävin ostamassa nää pari laukkua. Etsinnässä onkin ollut musta yksinkertainen laukku sekä musta pikkulaukku, joten olin todella iloinen kun löysin nämä kaksi Iberon liikkeestä. Isompi on vieläpä aitoa nahkaa, joten tulee hyvässä huolenpidossa varmasti kestämään pitkään!

P6071065

Myös revityt farkut ovat olleet ostoslistalla viime syksystä saakka, joten kun nämä tulivat Zarassa vastaan 29,95€-hintalapulla varustettuna, oli nää pakko kiikuttaa nopeasti sovituskopin kautta kassalle. Mulla ei entuudestaan olekaan ainoitakaan revittyjä farkkuja, joten nämä tuovat hieman uutta ilmettä farkkuvalikoimaani. Revityillä farkuilla saa asuun kivaa rentoutta ja ne sopivat mielestäni kesään paremmin kuin "tavalliset farkut".

Nyt on siis mun kesägarderoobi aika hyvällä mallilla, enkä usko enää tarvitsevani mitään uutta ;) 
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig